kuratoromvisning.jpg

Finissage og kuratoromvisning med Vidar Koksvik

Lørdag 29. juni kl. 14
 
RAM tar snart sommerferie, men før den tid vil vi gjerne takke for oppmerksomheten vi har fått i våre nye lokaler i Kongens gate 15 og markere med en finissage i utstillingen MÅ.
 
NKs temautstilling MÅ ble åpnet 23. mai og har vært en publikumssuksess. Må belyser kunsthåndverkets nærhet til materialer og til håndverket, og løfter frem atten kunsthåndverkere fra hele landet. Utstillingen er et samarbeid mellom RAM og NKOA (Norske Kunsthåndverkere Oslo og Akershus) og er kuratert av Vidar Koksvik. Koksvik er glasskunstner og har en master i kuratorpraksis fra Universitetet i Bergen. Dette er hans første kuratoroppdrag i en stor skala.
 
Lørdag 29. juni kl. 14:00 inviterer vi til finissage og kuratoromvisning i utstillingen. Det blir servert forfriskninger ved arrangementet.
 
RAM holder lukket i hele juli, men allerede 3. august åpner vi dørene igjen når vi inviterer til Marianne Fairbanks og Joseph Adamiks Weaving Lab.
 
I Weaving Lab inviteres publikum til å delta i prosessen med veving, spekulasjon og samtale. Øvelser innen vev kombineres med konseptuelle tilslag som rytme, matematikk, meditasjon og materialitet. I RAM blir det gjort tilgjengelig for at alle som ønsker kan komme og lage sin egen vev, og vi håper at så mange som mulig vil delta.
 
 

 


NKs temautstilling MÅ er støttet av:


 

oslo_kommune_logo.png
kulturraadet_hvit_stor.png
NorskeKunsthåndverkere_logo.png