8V4A5808_medium.jpg

Kunstnersamtale: Line Anda Dalmar og Christine Hansen
Lansering av RAM Publication #4: Linda Lothe - Å seile sin egen sjø
Søndag 9. august


Kunstnersamtale: Line Anda Dalmar og Christine Hansen
Kl. 13:00 – 14:00


Line Anda Dalmar og Christine Hansen er for tiden aktuell med utstillingen Ørkendveling i RAM galleri. På utstillingens siste dag inviterer vi til kunstnersamtale mellom kunstnerne hvor vi får høre mer om deres samarbeid og arbeid med utstillingen.

Ørkendveling kom til etter feltstudier i Death Valley og Joshua Tree i California hvor kunstnerne har brukt ørkenen som sted og ramme for å reflektere over landskap, miljø og tid. Utstillingen stiller spørsmål om hvordan vi observerer et landskap, hvilke metoder og teknologier vi bruker, og tematiserer den glidende overgangen mellom prosess og arbeid.

image001 copy.jpg

RAM Publication # 4
Kl. 14:00 – 14:30


Vi er glade for å presentere vår seneste publikasjon i serien RAM Publications – vår egen skriftserie om kunst og kunsthåndverk, som kontekstualiserer våre utstillinger innenfor en diskursiv ramme. RAM Publication #4 har tittelen Linda Lothe: Å seile sin egen sjø, og er skrevet av daglig leder i RAM, Joakim Borda-Pedreira. Katalogen utforsker arbeidene til keramiker Linda Lothe (f. 1963) i lys av industridesignens kulturhistorie.

Etter arrangementet blir det servert forfriskninger!