nor | eng

Aktuelt

KUNST I OSLO - et samarbeid mellom Røde Kors og muséer og kunsthaller i Oslo.

Billettene og klistremerkene for Kunst i Oslo, designet av Research&Development.

KUNST I OSLO

et samarbeid mellom Røde Kors og muséer og kunsthaller i Oslo.


«Kunst i Oslo»er et samarbeid med Røde Kors om fri entré til grupper som er i en integreringsfase. Totalt er 19 museer og kunsthaller i Oslo med i denne ordningen.

Oslo Kunstforening har sammen med Tegnerforbundet og Nasjonalmuseet tatt initiativ til «Kunst i Oslo», som er et samarbeid med Røde Kors om fri entré til grupper som er i en integreringsfase. Totalt er 19 museer og kunsthaller i Oslo med i denne ordningen.
Billettene vil være tilgjengelige via aktivitetene i Oslo Røde Kors, som for eksempel Flyktningguiden og Stella - Røde Kors kvinnesenter. Fribillettene leveres i kassen eller resepsjonen i museene og kunsthallene som inngår i «Kunst i Oslo».

Medvirkende i «Kunst i Oslo» er Fotogalleriet, Kunstnernes Hus, Vigeland-museet, Astrup Fearnley Museet, Kunsthall Oslo, Galleri LNM (Landsforeningen Norske Malere), Kunstverket Galleri, Galleri BOA (Billedkunstnerne i Oslo og Akerhus), Norske Grafikere, Soft galleri, Format, Ram galleri, Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design, Tegnerforbundet, Oslo Kunstforening og Kunstnerforbundet.
For mer info se Hjemmeside: kunst-i-oslo.no eller Facebook: facebook.com/kunst-i-oslo

(Nettsiden Kunst i Oslo er laget i samarbeid med William Hesseldahl og Maximillian George. 
)

Mer fra aktuelt

Sommerlukket

Åpen innsending til utstillingen MÅ

Nytt styre i Ram Galleri

SYMFONI

KUNST I OSLO

Kommende utstillinger